Hirdetmények

Kedves Klubtársak!
Ezúton értesítünk minden kedves Tagot, hogy a Kiskunfélegyházi Korona Modellező Sportegyesület 2023. évi Közgyűlését 2023.01.28-án szombaton, 16:00 órakor tartjuk a Kiskunfélegyházi modellrepülőtér mellett, a nagyreptér főépületének étkezőjében. (Kiskunfélegyháza Repülőtér : 4625-ös számú út 65-ös km. szelvény)

A Közgyűlés során lehetőség lesz az éves egyesületi tagsági díjak és az MMSz díjak befizetésére is.

Az egyesület Közgyűlése határozatképes, ha azon a leadható szavazatok több mint felét képviselő szavazásra jogosult részt vesz. Aki nem tud részt venni, meghatalmazással is segíthet biztosítani a határozatképességet. (a szükséges nyomtatvány kitöltésével, vagy elfogadható a teljes egészében kézzel írt meghatalmazás is, ha a nyomtatvány szerinti adatokat tartalmazza. Kézzel írt meghatalmazás esetén tanúzni sem kell.)  A nyomtatványt levelemhez mellékelten küldöm.

Napirendi pontok:
– az Elnökség éves beszámolója, és az Egyesület vagyoni helyzetéről szóló jelentése
– az Egyesület éves költségvetése
– az Egyesület tagdíjának megállapítása
– a 2023. évben tervezett rendezvényeink
– a 2023. évben tervezett versenyeink
– a versenyek és rendezvények lebonyolításával kapcsolatos munkák
– társadalmi munka szabályozása
– az MMSz küldöttgyűlésen az Egyesületet képviselő küldöttek megválasztása

A napirend kiegészítése 2023.01.16-ig kérhető írásban (e-mailen) melynek elfogadásától az elnökség 2023.01.18-ig dönt és az esetlegesen kiegészített napirendi pontokról tájékoztatja a tagságot. A Közgyűlés alkalmával Határozat csak az előzetesen közölt, vagy a szabályoknak megfelelően kiegészített és közölt napirendi pontokban hozható. Szabályszerűen nem közölt kérdésben csak akkor hozható határozat, ha valamennyi részvételre jogosult jelen van és a kérdés megtárgyalásához egyhangúlag hozzájárultak.

A Közgyűlést követően körmös sertéspörkölt vacsorával várunk minden kedves résztvevőt.

Kérem, hogy a részvételi szándékát mindenki jelezze előre e-mailen, vagy a Viber-csoportban, hogy a vacsora mennyiségével számolni tudjunk!
Szeretettel várunk minden Klubtagot!

Üdvözlettel:

a Kiskunfélegyházi Korona Modellező Sportegyesület elnöksége

———————————————————————————————————————

Kiskunfélegyházi Korona Modellező Sportegyesület
Székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Kiskun u. 45.
Kelt: Kiskunfélegyháza, 2023.01.13.